Jag måste bara få skriva av mig lite tankar som jag tänker på då och då. 
Min största dröm, det är att bli en artist. Det är verkligen en utav mina absoluta mål i livet. Jag vet inte vad jag skulle göra utan musik! Men jag är samtidigt jätte rädd. Jag vill verkligen satsa på musiken, men hur många vill inte bli artister? Hur många underbara sångare finns det inte på denna planet? Och framför allt: Vad gör jag för att kunna stå ut ur mängden? Detta är något jag verkligen vill, men hur gör man? Vart börjar jag?
Snart är jag 16 år, och det första jag tänker göra är att köa till Idol. Jag ska även sjunga på skolavslutningen. Jag är medlem på en massa hemsidor, främst så är min favorit statist.se. Jag måste ju börja någonstans, och att komma in i TV-branschen hade varit grymt. Men det är så sjukt svårt! Det måste jag verkligen erkänna. Jag kan bara tänka mig hur många brudar i min ålder som har samma drömmar som mig. Jag vill liksom inte vara i den gruppen, jag vill vara unik! 
2 kommentarer

sasha =D

08 May 2014 21:46

viktigt att hitta nå eget skulle jag tro, så man inte är en i mängden :D
Kämpar ma nså når man alltid sina mål förr eller senare :D

❤ BAMBI ❤

13 May 2014 13:41

Mitt tips till dig är att du följer ditt hjärta och är dig själv! Det största misstaget som folk som försöker följa sina drömmar gör är att försöka att efterlikna någon de ser upp till. Den enda personen du ska vara är dig själv, det bästa av dig själv! Det finns de sångare/sångerskor som upptäcks genom att lägga ut sina låtar på youtube, dela på facebook osv. och till sist vill jag bara säga att du ÄR unik! Kämpa för det du vill även om du kan få bakslag ibland, om du verkligen brinner för sången och musiken så kommer de att se det :D Lycka till! Kram!

Svar: Tack så jätte mycket för dina fina ord <3
Lina Dawood

Kommentera

Publiceras ej