Glad alla hjärtans dag allihopa! <3
Det är fredag folk! Musiken dunkar i mina hörlurar samtidigt som jag skriver som en maskin på min skoluppgift. Är uppe i 12 sidor, men långt ifrån klar.

Btw, så sjöng jag precis en sång för min SO-lärare... Vet dock inte hur det gick till, men det skedde och självklart tolkar han det helt fel. Haha. Ja ja, spread the love people!


Dagens Outfit:3 kommentarer

Clara

14 Feb 2014 18:52

Hej finis!
Vilken fin blogg du har, jag har precis skaffat blogg så skulle bli jätte glad om du skulle vilja kika in.
Ha en mysig alla hjärtans dag. Kram

LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

14 Feb 2014 20:04

Hej där! Ville bara kika in och önska dig en fin alla hjärtans dag och så tänkte jag tipsa dig om en liten tävling jag har på bloggen, där du kan vinna ett riktigt snyggt skärp som passar både till fest och vardag. Som vanligt är det enkla regler, så kika in och se om det är något för dig! :)

Länk till tävlingen: http://babustylee.webblogg.se/2014/february/tavling-vinn-ett-snyggt-skarp.html#comment

Det skulle vara superkul om du ville vara med och delta! Om du är helt ointresserad av såna här kommentarer så ber jag om ursäkt!

Anonym

14 Feb 2014 23:21

Tja! Är en kille på 17 år som har valt att börja blogga, startade upp bloggen idag och är ganska ny på detta. Så hade varit riktigt kul om du ville kika in och kommentera lite åsikter :) Följ den gärna. Bloggen hittar du på: http://woxther.myshowroom.se/

ha det bäst! :)

Kommentera

Publiceras ej